Sztárok

Kórházba került a Red Hot Chili Peppers énekese! Elmaradhatnak a budapesti koncertek?

Kórházba kellett vinni a Red Hot Chili Peppers énekesét, Anthony Kiedis ugyanis súlyos gyomorfájdalmakra panaszkodott. Elmaradhatnak a budapesti koncertek?

Budapestre jön az RHCP

Körülbelül két hete jelentették be hivatalosan, hogy a Red Hot Chili Peppers 20 év után végre ismét Budapesten fog koncertezni, a show-ra pedig szeptember 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában kerül majd sor. Néhány nappal később kiderült, a zenekar duplázni fog, a magyar rajongók ugyanis annyian vannak, hogy egyszerre nem férnének be az arénába, így 2-án újabb koncertet adnak. Most azonban olyan hír érkezett, amely aggodalomra adhat okot, ugyanis az énekes, Anthony Kiedis tegnap kórházba került.

Lapozz, cikkünk második oldalán elolvashatod a részleteket az énekes jelenlegi állapotáról!

Fotó: livenation.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.