Ahol az ég összeér a földdel: 4,5 millió kék virág nyílt ki egyszerre - A látvány felejthetetlen

Japánt egyszerűen nem lehet megunni! Különösen tavasszal érdemes oda ellátogatni: először megcsodálhatjuk a szilvafák, majd a cseresznyefák virágba borulását, de felkereshetjük a Shibazakura fesztivált, a rózsaszín virágszőnyeget a Fuji lábánál vagy éppen megnézhetjük a Hitachi Seaside Parkot, ahol igazi csoda vár ránk!

Mesés látvány

Lenyűgöző látvány fogad bennünket tavasszal a Tokiótól csak 2 órányi távolságra lévő parkban: ilyenkor nyílnak ki a kék színű, aprócska virágok. A 19 hektáros területen összesen 4 és fél millió Nemophila kapott helyet, távolról pedig úgy tűnnek, mintha egy hatalmas kék szőnyeget képeznének. Szerencsére a park szabadon látogatható, kiépítettek benne egy kerékpárutat, de a gyerekek szórakoztatására még egy mini vidámparkot is létrehoztak.

Az aprócska virágok közelről

Összeér az ég és a föld

Fotók: DailyMail, travelandleisure.com

Oldalak

Lifestyle
Kiadós volt az ebéd, finom a koktél, de elfogyott az idő - az édesanyának nem akármilyen ötlete támadt.
Lifestyle
Megható történet járja körbe a világot: a főszereplő egy átlagos anyuka, átlagos gondokkal. Ami történt, az viszont meseszerű.
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint ismét egy tanulmány készült, ami bebizonyította: a férfiak a szőke nőkre buknak. Kivéve, ha feleséget keresnek.