Freddie duplán esélyes - az újságírók legsármosabb előadói díját is bezsebelheti

A magyar énekes május 10-én negyedik előadóként lép színpadra, de előtte már bemutatja produkcióját egy szűk magyar közösségnek, a stockholmi Magyar Házban. A nyugat-európai magyarok szövetségének vezetői előtt lép fel.

Freddie már túlvan az első eurovíziós próbáján, ahol kiderült, hogy nem mindent sikerül úgy színpadra állítani, ahogy eltervezte.

A színpad nem lesz tökéletes

"A próba leginkább arról szólt, hogy a hang, a hangzás megszólalása rendben legyen és ezzel elégedett vagyok, igazán jó munkát végeznek a helyiek, mindenre odafigyelnek. A vizuálról, a színpadképről is egyeztettünk, kértünk néhány változtatást, fejlődik a produkció. Ezen a téren ugyan nem tudják teljes mértékben megvalósítani a svéd kollégák, amit elképzeltünk, de ez nem baj, a lényeg, hogy a végeredmény minőségi legyen" - fejtette ki Freddie az MTI-nek. A legfrisebb információk szerint azóta a színpadkép egyre jobban közelít ahhoz, amit Freddie megálmodott.

Kevesen utaztak ki

Freddie szűk szalmai csapattal utazott ki, barátnője nem kísérte el. Egy helyi sajtótájékoztatón elmondta, hogy öten lesznek a színpadon, rajta kívül három vokalista – a Fool Moon acappella csapatból Mészáros Tamás, Molnár Gábor és Wodala Barnabás, iletve Baranya Dávid, táncos.

Kiknek lép fel a verseny előtt a következő oldalon olvashatod.

Fotó:MTVA

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle