Fashion&Beauty

Helen Mirren így tisztelgett halott kedvence emléke előtt

A sztárok is rajonghatnak hírességekért, lehetnek kedvenc énekeseik, színészeik, akik ugyanúgy befolyásolják az életüket, mint ahogy ők teszik a miénkkel. Helen Mirren számára Prince is egy ilyen ember volt.

Nem mindennapi megemlékezés

Helen Mirren is hivatalos volt Barack Obama utolsó Fehér Házi Tudósítók Díszvacsorájára, ahol nem csak 70 éves kora ellenére lenyűgöző alakjával, de nem mindennapi megjelenésével is felhívta magára a figyelmet. Köztudott, hogy a brit dáma több tetoválás büszke tulajdonosa, kedvenc előadója emlékére pedig egy újabbal gazdagodott a gyűjteménye. Persze nem végleges tetkóról van szó, pusztán erre az estére rajzolta fel saját magára. A szimbólum a szeretetet jelképezi és mára egybeforrt Prince nevével. Mirren ráadásul lila ruhát és sminket választott az eseményre, ezzel is tovább adózva az elhunyt sztár előtt. "Szeretném azt mondani, hogy ennek a tetkónak menőbb története van, például hogy Prince maga csinálta 1988-ban, ahelyett, hogy én rajzoltam fel ma reggel a fürdőszobában" - mesélte Mirren.

Ha kíváncsi vagy, Obama minek nevezte a színésznőt a beszédében, kattints!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az Aldi természetesen elkezdte a teszteket ezzel kapcsolatban, de rájöttek, hogy nem fog működni. Lehet, kellene még egy is kis idő neki?
Lifestyle
Az Oroszlán egy forró tavaszi románc vár. Íme, a májusi előrejelzésünk!
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.