Sztárok

Nemrég még a színpadon állt, ma reggelre elhunyt a színész - 50 éves volt Szula László

Szomorú hírt közölt a kaposvári Csiky Gergely Színház a hivatalos weboldalán, melyben arról értesítették a szakmát és a rajongókat, hogy váratlanul elhunyt egyik művészük, az 50 éves Szula László.

Szula László elhunyt

Alig néhány hónappal 50. születésnapja után érte a halál a Csiky Gergely Színház művészét, Szula Lászlót. A színész a színház hivatalos közleménye szerint ma, a reggeli órákban vesztette életét, halálának oka ismeretlen. Annyit azonban tudni lehet, hogy Szula nemrég még a színpadon állt, február 27-én tartották ugyanis a Szerelem című darab bemutatóját, melyben ő is szerepelt.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/szulalaszlo

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Még mindig irigylésre méltóan tartja magát az 53 éves Leah Remini, viszont az utóbbi időben nem a színészi alakításaitól hangos a sajtó.
Sztárok
Tény, hogy rengeteg hullámvölgyes, bonyolult sztárkapcsolatnak lehettünk már tanúi, Megan Fox és Machine Gun Kelly szerelme viszont kétségtelenül sok fordulatot tartogatott már a rajongók számára.
Lifestyle
Te is gyakran alszol a jobb oldaladon vagy a hasadon, mert így érzed a legkényelmesebben magad éjszakánként? Nos, a tudomány óva inti az embereket attól, hogy így tegyenek, ennek pedig bizony meg is...