Te is csodás bikinialakra vágysz? Még nem késő, hogy Top Formába kerülj!

Hamarosan itt a nyár és Top Formába szeretnéd hozni magad? Ha igen, akkor a VIASAT3 legújabb fit-body, szépség, egészség tematikára épülő műsorát neked találták ki! S hogy mire számíthatsz? Erről a műsor két sztársportoló házigazdájával Toldi Zsuzsival és Csuhai Jancsival beszélgettünk. (x)

Zsuzsi te hogy érzed magad a műsorvezetői szerepben?

Nagyon élvezem, hiszen amúgy is elég beszédes típus vagyok, olyan dolgokról pedig kimondottan imádok információt nyújtani, amivel segíthetek azoknak, akik esetlegesen kevesebbet tudnak a sporttal és az egészséges táplálkozással kapcsolatos dolgokról.

Mit gondolsz, miért fontos ez a műsor a nézőknek?

Szerintem Simonkovits Ákos kreatív producer irányításával egy igazán újszerű, egyedülálló műsort alkottunk, hiszen nem csak a mi általunk űzött sportba, azaz a fitness világába nyújtunk a nézőknek betekintést, de sok más sportolási lehetőséget is bemutatunk. Rengeteg segítséget kaphatnak azok, akik tanácstalanok, hogy milyen gyakorlatokkal és étkezéssel tudják Top Formába hozni magukat. Ne felejtsük el azt sem, hogy rengeteg hírességről tudunk meg kulisszatitkokat, szóval érdemes lesz a műsort nézni!

Jancsi te nem csak sportoló vagy, hanem egy sikeres válalkozó is, így a rengeteg munka és tennivalótok mellett, hogy oldottátok meg időben a forgatásokat?

Bevallom őszintén, hogy nem gondoltam volna az elején, mikor még csak Ákossal beszélgettünk a műsorról, hogy majd ez egy ilyen nehéz feladat lesz, és mennyi fejtörést fog ez nekünk okozni, hogy csak szimplán leegyeztessünk egy forgatási napot.

Amúgy is rengeteg a munka, a mindennapi sport, a megjelenések, a családi dolgok, ami nekünk Zsuzsival 4-5 kutyus mellett még egy új dologba is belekezdeni, valóban fárasztó feladatnak bizonyult. Meglepődve tapasztaltam, hogy nem is egyszerű összehozni egy 2-3 napos forgatási napot, úgy hogy az nekünk, a stábanak és a szereplőknek, így mindenkinek aki részt vesz ebben a produkcióban egy azon az időpont megfeleljen. Viszont úgy érezzük nagyon megért a produkció minden fáradtságot, mert az első visszajelzések nagyon kecsegtetőek.

Jancsi edzettél ma már?

Ez jó kérdés, ma még nem, de biztos, hogy fogok, hiszen nekem is Top Formában kell tartanom magam.. ;)

Nézd meg a premier adás promóját:

Első rész: Vasárnap 9:50-kor a VIASAT3 műsorán

A műsor hivatalos oldala:
https://www.facebook.com/topformatv

Oldalak

Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.
Lifestyle
A Skorpió tudja meg: nem csalnak a megérzései! Napi horoszkóp!