Londoni mindennapok - Lenyűgöző fotók lepték el az Instagramot

Egyszerűen imádjuk Londont! Legyen szó a fő nevezetességeiről vagy az ott készült pillanatképekről, a brit főváros magával ragadó!

A hétköznapok varázsa

A London Moment Instagram oldal London mindennapjairól gyűjti össze a fotókat. Ha az lenne az első gondolatunk, ez milyen unalmas lehet, nagyot tévedünk! A színes és fekete fehér pillanatképeken elénk tárul a város lenyűgöző oldala, a járókelők őszinte tekintete, és megelevenedik a rohanó hétköznapok bája. Ha kíváncsi vagy a különleges fotókra, most nálunk is megnézhetsz belőlük párat, lapozd végig az összeállítást!

Rohanó mindennapok

Irány a metró

Még egy fotó gyorsan belefér

Fotók: mymodernmet.com

Oldalak

Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!
Sztárok
Sokáig nem lehetett tudni, milyen szándékai vannak Vilmos hercegnek fivérét illetően, információk szerint azonban a trónörökös mostanra végső elhatározásra jutott.
Sztárok
Jövő héten Harry herceg Nagy-Britanniába látogat majd, ez ügyben pedig a minap fontos döntés született a Buckingham-palota falain belül.