Pasik, akikhez érdemes hozzámenni

Most, hogy Vilmos herceg majdnem házas, nyomába eredtünk a többi királyi sarjnak, akik méltán léphetnek az ő helyébe.

 

Harry herceg

Ország: Anglia

Kor: 25
Mi lehet izgatóbb egy rosszfiúnál? Az, ha a rosszfiú megszelídül. Úgy tűnik, Harry herceg felhagyott a lázadással…mostanáig. Mellesleg láttad már, hogyan üli meg a lovat a kisebbik herceg?

 

 

 

 

 

Károly Fülöp herceg

Ország: Svédország

Kor: 31
Magas, barna és fogjuk rá, hogy jól néz ki. Csak viccelünk. A srác dögösebb, mint bármelyik Disney-főhős…díjnyertes síelő, vadász és ráadásul művész is (érzékeny fiú!) Károly Herceg, értesítjük: elhagytunk egy üvegcipőt, tudnál segíteni?

 

 

Andrea Casiraghi herceg

Ország: Monaco

Kor: 26

Jó-jó, ő ugyan technikailag még nem herceg, de a kékvérű fiú rögvest megörökli a trónt, ha nagybátyja II. Albert Herceg meghal, és ha az anyja, Caroline Hercegnő, lemond a posztról (van ember, aki azt gondolja, hogy megteszi?) Leszámítva a monarchia bürokráciáját, a srác oltári és nagyon okos ─beszél franciául, angolul, németül és olaszul is.

 

 

 

 

Prince Philippos

Ország: Görögország

Kor: 25
Nyugodt szívvel megtervezhetjük a bazi nagy görög lagzinkat ezzel az igazán okos herceggel (aki a Georgetowni-i Egyetemen diplomázott)

 

 

 

 

Nicholas herceg

Ország: Románia

Kor: 25

Mindig balekok voltunk a „címkézésben”…és Nicholas hivatalosan is megkapta az „Ő királyi felsége” titulust a 25. születésnapján múlt Áprilisban.

 

 

 

 

 

 

Félix herceg

Ország: Luxemburg

Kor: 26

Félix Herceg édes, okos és igen, piszkosul gazdag. Ő az örököse (idősebb bátyjával, Guillame Herceggel együtt) Európa második legnagyobb előkelő vagyonának…közel 4 billió dollárnak.

 

Amedeo herceg

Ország: Belgium

Kor: 24
Bizony hölgyeim, azt beszélik, hogy ez az intelligens királyi sarj (aki a Londoni Közgazdaságtani Intézetben diplomázott) New Yorkban él és dolgozik. Törtető hercegnők, rendeződjetek egyenes sorba.

 

 

 

 

 

 

 

És egy király, King Jigme Khesar

Ország: Bhután

Kor: 30
Mit is mondhatnánk? Ő az egyik férfi a sok közül, aki jelenleg is be tudja dobni a csajozós dumát: „Akarsz a kastélyom úrnője lenni?” és komolyan gondolja.
 

 

 

 

Ignácz Dalma

Oldalak

Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.