10 szerszám, ami nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem

Valószínűleg van a lakásodban kalapács és mérőszalag, de ez - hidd el nekünk - nem mindig elég. Összeszedtünk tíz olyan eszközt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyakran felmerülő háztartási problémákat könnyedén megoldhasd.

1. Csavarhúzó

Ez nélkülözhetetlen eszköz egy háztartásban. Szerezz be belőle lapos- és csillagfejűt is. 

2. Mérőszalag

Bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy szükséged legyen rá, akár új függöny vásárlásáról, akár egy bútor beszerzéséről legyen szó.

3. Snitzer

Akkor is hasznos darab, ha téged még nem szippantott be a Csináld magad-őrület. Csomagoláskor, kibontáskor jól jöhet egy éles eszköz, hiszen könnyen belátható, hogy vannak olyan dolgok, amiket jobb, ha nem a zöldséghámozó késsel próbálunk kibontani.

4. Szeghúzó kalapács

Szöget beverni, szöget kihúzni, dolgokat beilleszteni a helyükre – nem is soroljuk tovább, hogy mennyi előnnyel bír ez a hasznos kis szerszám! Jó tanács: ne válassz túl nehéz darabot!

5. Fogó

Ebből a szerszámból sem árt, ha többfélét tartasz otthon. A csípőfogóval például drótokat vághatsz el, míg a fogazott változat különböző anyagok hajlításához vagy szegek eltávolításához is kiváló.

Fotó: csib.org

Oldalak

Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...