Lifestyle

Vigyél haza! - Könnyfacsaró videó arról, hogyan fogadnak örökbe egy kutyust

Kevés szebb dolog van a világon, mint egy kutyus örökbefogadása, vagyis a pillanat, amikor egy szerencsétlen sorsú négylábú és jövendőbeli gazdája között életreszóló kötelék fonódik. Ilyenkor már nem számít, milyen szenvedéseken ment keresztül az eb, csak az, hogy a jövője boldogabb, reménytelibb és könnyebb lesz, mint volt. Nemrég egy olyan animációs filmre bukkantunk, ami pontosan ezt a témát dolgozza fel; egyszerű, ám annál meghatóbb formában.

Vigyél haza!

A történet egy kutyusról szól, aki a menhelyen sok másik ebbel egyetemben arra vár, hogy valaki örökbe fogadja. Egyik nap feltűnik egy kislány, az apró négylábú pedig azonnal akcióba lép: mindent megtesz, hogy elnyerje a gyerek kegyeit. Vajon célt érnek mókás és szívmelengető próbálkozásai? Az alkotásból kiderül. Nekünk bearanyozta a napunkat - ilyenkor mindig újra elhisszük, hogy varázspálca nélkül is történhetnek csodák.

"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát, és ellátjuk minden jóval, nem fog megharapni. Ez a legfőbb különbség a kutya és az ember között." (Mark Twain)

Ha neked is tetszett a mese, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is a cikket!
Ezt is ajánljuk: Kétségkívül ez a világ legjobb állása: Gondozz te is kiskecskéket egy farmon!

Videó: youtube.com; Leadfotó: fastcompany.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle