Lifestyle

Félelmetes szellemfotó: Temetőben örökítették meg a furcsa alakot

A Sydney South West Paranormal Investigators elnevezésű csapatnak már a nevében is benne van, hogy paranormális jelenségek, vagyis szellemek, kísértetek után nyomoznak. Ezzel a céllal látogattak el tehát a St. Bartholomew templomba és annak 175 éves sírkertjébe. Közel 300 fotót készítettek az éjszaka cseppet sem barátságos helyszínen, és miután megnézték az egyiket, elállt a lélegzetük.

Akár egy horrorfilmben

A 209. képen ugyanis egy alak tűnt fel, aki leginkább egy szellemre hasonlított halvány, áttetszően fehér figurájával. Bár a futó valakit az egyik felvételen még el lehet csípni, a következőn, a 210-en már nincs sehol. A két képet a templom is megosztotta a Facebook oldalán.

Fotók: viralnova.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.