Fashion&Beauty

Ezt viseld az állásinterjún - 6 tipp, ha nem tudod, miben menj a sorsdöntő napra

Mi nők tudjuk, hogy egy jól kiválasztott ruha kész fegyver a kezünkben. Használjuk ki előnyeit az állásinterjún is! Nem sok időnk van bebizonyítani, hogy mi vagyunk számukra a tökéletes választás, így az első benyomás súlyát nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Íme néhány ötlet, hogy miben érdemes megjelenni leendő főnökünk előtt.

Természetesen nem mindegy, hogy milyen típusú munkára pályázunk, de a hivatalos megjelenés mindig kötelező. A lényeg, hogy a hozzánk leginkább passzoló összeállítást válasszuk és igyekezzünk a külsőnkkel is megmutatni magunkból valami pluszt!

Maszkulin stílus

Az egyébként is komoly hatást kölcsönző nadrágkosztüm stílusát még keményebbé teszi a férfias szabás, ezért nem árt óvatosan bánni ezzel a vonallal.

Feminin stílus

Ha a nőies, lágy darabokat jobban kedveljük, akkor nagy előnyünkre, nincs másra szükségünk, mint egy magas derekú, szövetszoknyára és egy színes, akár mintás blúzzal kombinálva, azonnal hivatalos stílust kölcsönözhetünk a szettünknek.

Elő a szerencsefarmert!

Ha nem éppen hivatali munkára pályázol, akkor eltekinthetsz a szigorú, konzervatív, kiskosztümös megjelenéstől és könnyedebbé, mégis hivatalossá teheted a szetted, ha az inget farmerrel párosítod.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle