Sztárok

7 millió ide, 8 millió oda - Erre költenek a jótékony sztárok

A szőke botrányhősnőről, Miley Cyrus-ról bizonyára csak kevesen tudják, hogy gyakran és szívesen segít embereken, állatokon egyaránt. Nem ő az egyetlen világsztár, aki jó példával jár elöl, cikkünkben megmutatjuk, kik ők!

Miley Cyrus

A 23 éves Miley Cyrus olyan szervezeteket támogat, mint a Vöröskereszt, a City of Hope, a Blessings in a Backpack, illetve a Starkey Hearing Foundation. A felháborító viselkedéséről és értelmezhetetlen színpadi szettjeiről elhíresült énekesnő azonban nem csak a nehézsorsú embereket, gyerekeket támogatja, a menhelyen és utcán élő állatokon ugyanúgy igyekszik segíteni.

Taylor Swift

A 26 éves Taylor Swift népszerűsége egyik évről a másikra hatalmasat nőtt, köszönhetően annak, hogy a világ rádöbbent, ő az egyik legjószívűbb és bőkezűbb énekesnő Hollywoodban. Munkájával segíti az UNICEF-et, a Vöröskeresztet, a Children in Need szervezetet és a Wounded Warrior Projektet. A Today magazin 2012-ben és 2013-ban is az év legtöbbet jótékonykodó sztárjának szavazta meg.

Lapozz a többiekért!

Fotók: vanityfair.com, skynews.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...