Első gyermekével várandós a 33 éves világsztár

Örömhír érkezett Hollywoodból! Anne Hathaway az első gyermekével várandós. A színésznő és férje három évvel ezelőtt házasodott össze.

Gratulálunk!

2008-ban találkozott először Anne Hathaway és Adam Shulman, majd négy évvel később oltár elé álltak. Ennek immár három éve, most pedig egy újabb örömhírrel szolgálnak, ugyanis nemsokára megszületik első gyermekük, értesült az E! News.

„Anne a második trimeszterben van és szuperül érzi magát.” – nyilatkozta egy bennfentes a lapnak. Eszerint már a 14. hétben van a sztár, így már nem tart sokáig és világra jön első gyermekük.

Hathaway egy évvel ezelőtt elárulta a magazinnak, hogy gyermekre vágyik. „Nagyon várom már” – mondta akkor. Hamarosan pedig teljesül a vágya.

Fotó: harpersbazaar.com

Oldalak

Sztárok
Bár Katalin hogylétéről március óta szinte semmit sem hallani, a brit királyi család rajongóinak kedélyét pár napja egy fotó borzolta fel: sokan a kép miatt következtetnek arra, hogy a hercegné...
Lifestyle
Ha neked is egy életre eleged van abból, hogy a galambok és a többi madár a kertedbe vagy épp a teraszra piszkít, esetleg teljesen tönkreteszik a repülő betolakodók a veteményest, akkor van egy jó...
Sztárok
A 45 éves Kourtney Kardashian gyakran sokkolja a világot a bizarr szépségtrendjeivel és hajmeresztő gyereknevelési szokásaival. Legújabb húzásával ismét sikerült meglepnie rajongótáborát.