Fashion&Beauty

Új trend a barna hajúaknak - Próbáld ki a bombrét

Ki mondta, hogy csak a szőkék variálhatják állandóan a hajukat? Barna csajok, itt a legújabb trendi hajviselet, ami garantáltan feldobja a frizurátokat!

Egy kis változás sosem árt

A melírozás és az ombre festés is általában a szőke lányok kiváltsága, de hála egy amerikai mesterfodrásznak, most már a barna csajok is megőrülhetnek egy kicsit úgy, hogy közben nem festik pepitára a hajukat. Megérkezett a cherry bomb ombre, vagyis a bombre, ami a barna tincsek közé elrejtett cseresznyeszín melírokat jelenti. Elölről szinte alig látszik a változás, a hajad hossza azonban izgalmas barnás-vöröses árnyalatban csillog.

Fotók: cosmopolitan.com, hellogiggles.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Demeter Richárd nem kis hírnevet vívott ki magának a divatiparban, rengeteg hazai sztár rajong csodálatos ruhakölteményeiért.
Egészség
A nők számára különösen hasznos lehet, ha aszalt szilvát fogyasztanak, ugyanis ennek a gyümölcsnek elképesztő hatása van szervezetükre nézve.
Sztárok
Nemrég érkezett az örömteli hír, miszerint a világhírű rapper, Justib Bieber felesége első közös gyermekükkel állapotos, most pedig újabb érdekesség derült ki Hailey várandósságáról.