Fashion&Beauty

Ez a nő ellopta Kate Middleton stílusát - Terhelő bizonyítékok

Kim Sears festőnő és nem mellesleg Andy Murray teniszező neje nem csak a pletyka- de bizony a divatoldalakon is gyakran feltűnik különleges szettjeivel. A brit szépséget ugyanis tucatnyian vádolják azzal, hogy minden összeállítását a királyi család nagy kedvencéről, Kate Middletonról másolja. Íme pár fotó, ami segít eldönteni a kérdést!

Klasszikus derékhangsúlyos ruha és kiskalap

Az angolok nagy kedvence a kiskalap, mely úgy látszik, hogy nem csak Kate, hanem Kim kiegészítőtárából sem hiányozhat. Ne persze egy ilyen hangsúlyos fejfedőhöz egy klasszikus, derékban húzott kisruha dukál.

Fehér ruha vékony övvel

A térdig érő, fehér ruha a meleg hónapok nagy kedvence, így mind a két divatikon bevetette - persze az optikailag alakformáló vékony öv egyik esetben sem maradhatott el.

A kék kabát

A királyi család kiskedvence igazi kabátgyűjtőgető - nagy kedvencei a zöld, a piros és a kék darabok - utóbbi színnek Murray neje sem tudott ellenállni.

A klasszikus blézer

A farmer, blúz és kék nautical blézer Kate kedvenc szettje, amit szívesen visel a hercegné a hivatalos megjelenésein - főleg sporteseményeken. A teniszcsillag kedvesének úgy látszik megtetszett az outfit, mert gyorsan le is koppintotta.

Grafikus mintás ruha

A laza, mégis sikkes hétköznapok megkoronázója lehet egy fehér alapú, szürke mintás kisruha, mely úgy látszik befutó a brit hölgyeknél.

Mesebeli hercegnék

Csipkés ujj, V-alakú kivágás, habcsókos, de klasszikus alj - még az esküvői ruhája is egyezett némileg a két hírességnek. Tényleg van valami hasonló az ízlésünkben!

Fotók: popsugar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Amerikai kutatók embereken és állatokon is tesztelték az agydaganat ellen kifejlesztett oltóanyagot.
Lifestyle
Létezik olyan, hogy tökéletes időpont a szexre? Nos, a kutatók szerint igen, sőt, percre pontosan meg tudják mondani!
Lifestyle
Szeretnéd, hogy a gondosan elültetett muskátlik egész nyáron megállás nélkül virágozzanak? Egy könnyen beszerezhető hozzávalóra lesz csupán szükséged.