Emmy-rekordot döntött a Trónok harca

Tegnap tartották meg Amerikában a 67. Emmy Awards-ot, melyen 24 kategóriában jelölték a népszerű fantasy televíziós sorozatot, a Trónok harcát. Utóbbi pedig rekordot döntve zárta az estét!

Gratuláció!

Nagy volt az öröm, amikor kihirdették a legjobb drámasorozat győztesét, a Trónok harcát. Utóbbi olyan sikersorozatokat utasított maga mögé, mint a House of Cards, a Downtown Abbey és az Orange Is the New Black. Ezzel a fontos kitüntetéssel együtt pedig összesen 12 szobrocskát - többek közt a legjobb mellékszereplőért és legjobb rendezésért járó díjakat - sikerült megnyernie az HBO által készített sorozatnak. Ezzel rekordot állított fel, hiszen még sosem nyert ennyi díjat egyetlen sorozat.

A köszönőbeszédet nem más mondta, mint a Game of Thrones producere, David Benioff: „Pár óra múlva a világ egyik legjobb csapata ismét dolgozni kezd Belfastban és Spanyolországban – nélkülük nem lennénk ott, ahol vagyunk!”

Fotó: dailymail.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.