Fashion&Beauty

Nem vagy kosaras alkat? Csalj az öltözködéssel a hosszabb lábakért!

Ha nem nyakig érő lábakkal áldott meg az ég, akkor sem kell kétségbe esni. Néhány öltözködési trükk segítségével rengeteget csalhatunk rajta!

Magas derekú sortok

A legegyszerűbben úgy érhetjük el az optikai hosszabbítást, ha magasított derekú nadrágokat vagy szoknyákat viselünk – ezekben a darabokban olyan, mintha már alapvetően magasabbak lennénk. Kombináláskor válasszunk lezserebb felsőket, amiket lazán tűrjünk be a sortok derekába, így derekunk sokkal karcsúbbnak fog tűnni.

Elő a maxiszoknyákkal

Sokan úgy gondolják, hogy a földet seprő szoknyák csak a 170 centiméter feletti nőknek állnak jól – pedig azok is bátran hordhatják, akik kicsit alacsonyabbak, a magasított derekú darabok betűrt blúzzal ugyanis végtelenül hosszú lábakat kölcsönözhetnek a viselőjének.

Fotók: pinterest.com, fabsugar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.