Fashion&Beauty

Elmúltál 50 éves? Ezekkel a frizurákkal évtizedeket fiatalodhatsz!

Egy jól eltalált hajszín vagy frizura segítségével rengeteget dobhatunk a megjelenésünkön, sőt éveket le is tagadhatunk a korunkból. Íme 6 divatos frizura, ami 50 év felett is jó választásnak bizonyulhat.

Vagány rövid

Angela Bassett rövid, tüsire nyírt frizurája vagánysága miatt rengeteget fiatalíthat rajtunk, hisz a szemekre tereli a hangsúlyt. A fejformát is szépen lehet korrigálni egy kis zselézett tüsizéssel vagy egy, a homlokál húzódó oldalfrufruval. Jodie Foster A-vonalú bubija örök klasszikus, eleganciát, mégis játékosságot sugall és a megritkult hajat is szuperül felturbózhatjuk vele, hisz egy kis volumennövelő és egy körkefe segítségével könnyedén be tudjuk szárítani ezt a frizurát. A haj aljának aszimmetrikus vágásával és megtépésével meg tovább vadíthatunk a megjelenésünkön, mely így még trendibb és fiatalosabb lehet.

Trendi félhosszú

Jodie Foster nem csak az előbb látott rövid bubival, de a hosszabb verzióval is remekül nézett ki, hisz ez a frizura is könnyedén beszárítható. Kevés vagy lelapuló haj esetében csak egy tupírfésűre vagy egy hajsütővasra lesz szükségünk és pár perc alatt volument adhatunk a frizuránknak, mely így dúsabbnak fog hatni. Madonna is egy épphogy vállig érő frizurát választott, mely egy kis hullámosítással a vékonyszálú hajból is dús loboncot varázsolhat. Az eltérő tincshossz mellett a hajunk választékával is játszhatunk, így akár minden nap eltérő lehet a megjelenésünk.

Fotók: stylelist.com, goodhousekeeping.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.