5 alulértékelt úti cél Európában, ami valójában csodaszép

Ha szeretnénk egy olyan helyen tölteni a nyaralásunkat, ahol nem kell megküzdenünk a turisták hadával, látogassunk el a következő lenyűgöző helyszínekre! Íme, 5 alulértékelt úti cél!

Tarragona, Katalónia, Spanyolország

A spanyol Tarragona egy mindig napsütötte kikötőváros a Costa Doradán, nagyjából 96 kilométerre Barcelonától. Itt megízlelhetjük a nyugodt mediterrán tengerpartok hangulatát, betekintést nyerhetünk a római történelemben és a végigjárhatjuk a macskaköves, szűk sikátorokat.

Bergamo, Olaszország

Róma, Velence és Milánó kétségtelenül csodálatos város, ám Olaszország számtalan kincset rejteget, amelyről nem is sejtünk. Bergamo egyszerűen magával ragadja az idelátogatót: az Alpok festői látványt kölcsönöz a lombardiai településnek, de ha itt járunk, megcsodálhatjuk a reneszánsz és a barokk építészet remekeit, valamint végigkóstolhatjuk az olasz konyha finomságait.

Fotók: Wikipedia, hostelblog.hostelrocket.com

Oldalak

Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.