6 étel, hogy megelőzd a daganatokat - Hatásos ellenszerek vastagbélrák ellen

Egészséges étkezéssel erősíthetjük immunrendszerünket és csökkenthetjük a daganatos megbetegedések kialakulásának esélyét is. Nézzük, milyen ételekkel fegyverkezhetünk fel a vastagbélrák ellen!

Zsíros halak

A halfélék jótékony hatásairól már nagyon sokat hallhattunk, fogyasztásukkal megelőzhetjük többek között a daganatos betegségek kifejlődését. Iktassuk be étrendünkbe a két legegészségesebbet: a lazacot és a tonhalat, amelyek a bélgyulladásokat is enyhítik.

Zab és gabonapehely

Mindkettő tele van élelmi rostokkal, amelyek segítenek az ételnek könnyebben keresztüljutni az emésztőrendszeren. Ez azért is fontos, mert a méreganyagok felhalmozódása akár rákot is okozhat.

Olívaolaj

Számtalan jótékony hatása mellett meg kell említenünk a benne lévő omega-2 szerepét, amely többek között segít csökkenteni a vastagbélrák kialakulásának kockázatát, mivel enyhíti a bélben lévő gyulladásokat.

Fotó: homegrownandhealthy.com

Oldalak

Lifestyle
Mostanában egyre több olyan videós tartalmommal találkozhatsz a TikTokon, mely szerint a kenyér sokkal egészségesebb, ha fogyasztás előtt mélyhűtőben tárolod.
Lifestyle
A különleges ereklye rekordösszegért kelt el egy közelmúltbéli aukción. Az órát annak idején a Titanic legvagyonosabb áldozata, John Jacob Astor brit üzletember viselte.
Lifestyle
Te vagy esetleg a párod gyakran horkol éjszakánként? Nos, van egy titkos csodafegyver, amit bevethettek a probléma megszüntetése érdekében, és a szakemberek szerint jól működik. Mindössze egy dologra...