Fashion&Beauty

10 imádnivaló szett a szülinapos Emma Watsontól

Emma Watson sikeresen kitört a Harry Potter filmek skatulyájából és igazi dögös, vagány nő lett. A színésznő 25. születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a 10 legdögösebb összeállítását!

Sikkes és dögös fekete

Emma imádja a fekete színt, hisz tudja, hogy igazi klasszikus, ami minden helyzetben megállja a helyét. A British Fashion Awards átadóján például egy modern Misha Nonoo és Dior összeállításban jelent meg, amivel bebizonyította, hogy nem csak villantva lehet valaki szexis. A Paris Haute Couture Fashion Week rendezvényén a vadóc oldalát is megmutatta a sztár, aki sejtelmesen áttetsző Valentino csipkeruháját egy rockos hatásű bőrdzsekivel és szexi, vörös topánokkal dobta fel.

Nőies darabok

Persze az egyszerű, minimalista szettek is mesésen kihangsúlyozzák Emma nőiességét, aki mestere a visszafogott ragyogásnak. A Tribeca Film Festival vörös szőnyegén például egy pasztelles Narciso Rodriguez szettben mutatta meg finom és lágy oldalát a színésznő. A Noah egyik premierjén egy szigorú, mégis extranőies J. Mendel összeállítást választott a filmipar üdvöskéje.

Fotók: popsugar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Buffy szerepében híressé váló Sarah Michelle Gellar 47 évesen is képes magába bolondítani a fél világot, hiszen továbbra is olyan bomba formában van, mint fiatalabb korában.
Fashion&Beauty
Margot Robbie arca mindig ragyogó, üde és hibátlan, ajkait pedig sosem láttuk cserepesen – ez pedig annak köszönhető, hogy a színésznő igencsak szokatlan módon szokta ápolni.
Fashion&Beauty
Étkezési és testképzavar, depresszió, mentális betegség: a modellszakma árnyoldala, amiről eddig senki nem beszélt.