Ez lenne a világ legtrendibb penthouse lakosztálya?

Az őrült kreációiról és stílusáról ismert divattervező, Vivienne Westwood nemrég a The London West Hollywood egyik lakosztályát szedte ráncba. A penthouse olyan trendi lett, hogy igencsak borsos összeget kell érte fizetnünk már egy éjszakára is.

Divat, design és luxusszállodák

Los Angeles egyik legnagyobb lakosztálya lesz a nem kevesebb, mint 1021 négyzetméteres tetőtéri lakosztály, melyet májustól lehet kivenni. Az angol sztártervező nem csak az elrendezést álmodta meg, de a függönyök, a szőnyegek és az ágyneműk is az ő keze munkáját dicsérik. A lakosztályt akár egy éjszakára is kibérelhetjük, de ez esetben nem kevesebb, mint 25.000 dollárt, azaz megközelítőleg 6,9 millió forintot kell fizetnünk. A tizedik emeleten található luxuslakosztály maga a fényűzés, ám az árban benne van egy személyre szabott Westwood ajándékcsomag, sőt a tervezőnő designbirodalmában is shoppingolhatunk egy kicsikét - persze mindezt exkluzív körülmények között. A lakosztály másik különlegessége, hogy a hatalmas tetőteraszon akár 300 fős fogadás és vacsora is lebonyolítható, így nem csak magáncélokra érdemes kibérelni a Westwood komplexumot.

Hatalmas társalgó

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Az Aldi természetesen elkezdte a teszteket ezzel kapcsolatban, de rájöttek, hogy nem fog működni. Lehet, kellene még egy is kis idő neki?
Lifestyle
Az Oroszlán egy forró tavaszi románc vár. Íme, a májusi előrejelzésünk!
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.