Fashion&Beauty

6 szépségpillanat a párizsi Couture Week-ről

A párizsi 2015-ös Couture Week nem csak mesésebbnél-mesésebb ruhakölteményeket tartogatott a divatrajongók számára, de a szépségápolás terén is újdonságokat hozott a művészi stílust képviselő divatbemutatók hada. Íme 6 trend a megszállott divatfanoknak a tavaszra!

Modern romantika

Az Atelier Versace modelljei izgalmas és modern sminket kaptak, melyben a természetes, nuda hatású alapokat elképesztően látványos szemsminkkkel dobták fel a backstage szépészei. Nem csak a kék, de a lila és a fekete szemhéjpúder is nyerő lehet ebben a szezonban. A Valentino Haute Couture színpadán már a frizurákon volt a hangsúly, hisz a fodrászok tündéri, kócos kontyokat és fonatokat álmodtak meg, melyeket apró, tavaszias virágokkal tettek még bájosabbá.

Fotók: vogue.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...