9 trükk, hogyan tartsd fenn a férfi érdeklődését

Mindegy, hogy friss a kapcsolatotok vagy már évek óta együtt jártok, ha bevetsz pár apró szerelmi trükköt, a pasid még jobban beléd szeret! Olvasd el cikkünket, tanulj, és a barátod a tenyeredből fog enni!

1. Vizes póló verseny

Csatlakozz hozzá egyik reggel a zuhany alatt! Ne legyen rajtad más, csak egy fehér póló. Képtelen lesz ellenállni neked!

2. Dorombolj!

Szoktatok együtt tévézni? Minden bizonnyal igen. Feküdj keresztbe a térdén, hassal felfelé, és nyújtózz egy nagyot! Domboríts úgy, hogy jól lássa a kebleidet. Garantáltan eltereled a figyelmét a műsorról!

3. Trükkös shopping

Vidd el magaddal fehérneműt vásárolni. A tény, hogy nem érhet úgy hozzád, ahogy akar, miközben te próbálsz és mutogatod magad, teljesen bindítja majd!

Fotó: cosmopolitan.com

Oldalak

Home&Design
Téged is frusztrál, hogy sosincs hely a konyhapulton a kisgépek és egyéb kiegészítők miatt? Íme, a tökéletes megoldás a problémára!
Lifestyle
A csokoládét mindenki szereti, nem igaz? Nos, szerencsénk van, ugyanis kutatások bizonyítják, hogy akkor sem kell lemondanunk róla, ha épp diétázunk – csupán az nem mindegy, melyik napszakban...
Sztárok
Az ember néha szokta azt érezni, hogy a lehető legrosszabb napon van túl. Görög Zitával rengeteg mindent történt, de az élet nem akart leállni a pofonokkal.