A jövő fejlesztése - Az ablak nélküli repülőgép

10 éven belül megvalósulhat egy merész elképzelés a repülés modernizációjában: az utasterekbe ablakok helyett OLED-kijelzőket akarnak helyezni. Ezek segítségével az utasoknak lehetőségük nyílik arra, hogy zavartalan panorámában gyönyörködhessenek. Ezzel a fejlesztéssel rövid időn belül búcsút mondhatunk a megszokott, apró ablakoknak.

Belső tér újragondolása

Egy brit technológiai kutatóvállalat, a Center Process Innovation már nyilvánosságra hozta a jövőbeli gépek látványterveit, hogy elképzelhessük, milyen lesz a repülés nagy lépcsőfoka. Az OLED képernyőkhöz tartoznak azok a kamerák, melyeket a gépek külső részeihez rögzítenek. Ez szolgáltatja majd a belső látképet. Emellett a kisméretű ablakok eltávolításával az utasszállító repülők nagy súlytól szabadulhatnak meg, mivel oldalai szilárdabbak, strapabíróbbak lesznek, ezáltal lehetőség adódik a vékonyabb falak kialakítására.

Elképesztő!

Fotók: lgdnewsroom.com, boredpanda.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Ha a leggingsekre gondolunk, általában az edzés jut először eszünkbe, valójában viszont néhány tanácsot megfogadva rengetegféle szettet összeállíthatunk a segítségükkel.
Sztárok
Ha a tehetség ott lappang Aran Murphy DNS-ében, néhány éven belül pont olyan híres és elismert színész lehet, mint az Oscar-díjas édesapja.
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.