Fashion&Beauty

Tedd trendivé a kötött sapkádat!

A hideg, késő őszi napokon ne feledkezzünk meg a fejünk védelméről sem. A boltokban rengeteg sapka közül válogathatunk, de ha van elég időnk és türelmünk, készítsünk egy sajátot vagy semleges árnyalatú darabokat dobjuk fel apró kövekkel! Íme egy egyszerű módszer, amivel könnyen trendivé varázsolhatjuk ezeket a kiegészítőket is!

Hozzávalók

  • semleges színű, kötött sapka
  • tetszőleges mennyiségű kristályok, kövek
  • sapkához passzoló muszlin anyag
  • tű és cérna
  • ragasztó
  • fogpiszkáló

1.lépés

Először vasaljuk ki a muszlin anyagot, hogy gyűrődésektől és ráncoktól mentes legyen. Ha ezzel kész vagyunk, egy fapálcikára nyomjunk ki annyi ragasztót, amennyivel alaposan be tudjuk kenni a kövek hátulját.

2.lépés

A kristályokat helyezzük a muszlin anyag közepére tetszőleges sorrendben és mennyiségben. Ha nem akarunk hibázni, először próbáljunk ki több variációt is, és csak utána kezdjünk neki a ragasztásnak.

Fotók: honestlywtf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan gondolhatják, hogy csak egy egyszerű nyári influenzát kaptak el, ha viszont a kullancsok által terjesztett Lyme-kórral van dolgunk, akkor rögtön orvoshoz kell fordulni.
Sztárok
A rajongók nagyon gyanúsnak találták, hogy egy lány folyamatosan Szoboszlai körül lebzsel. Még mindig csak pletykákra lehet támaszkodni, de úgy nézni ki, a focistának új barátnője van.
Sztárok
II. Erzsébet brit királynő 2022-ben bekövetkezett halála az egész világot megrázta, és természetesen a királyi családot is mélységesen lesújtotta. Amikor hírül vette imádott dédnagymamája halálát,...