Fashion&Beauty

Hétköznapi őrület a Band of Outsiders őszi kollekciójában

A Band of Outsiders 2014-es őszi-téli kollekciója nem hazudtolta meg a márkáról eddig kialakított képet, hisz kissé különc, mégis hordható darabok alkotják a szezon újdonságait.

Pöttyök és caprinaci

A fekete, fehér és bézs uralma alatt álló kollekcióban az egyszerű sziluettek a meghatározóak, hisz a tervezők célja az volt, hogy hordható és kényelmes darabokat alkossanak, melyek azért egy csipetnyi szürrealitást hordoznak magukon. A szőrmekabátok és a ruhák mellett a hosszú kesztyűk és nem utolsó sorban a most debütáló cipőkollekció is színesíti az összképet. Az oxford maszkulin és bohém stílusához tökéletesen illenek a játékos pöttyök, a vintage hangulatú kagylóprint és a régies, kockás nyomat, melyek a bandage szoknyákat, a caprinadrágokat és a felsőket díszítik.

Fotók: style.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ismét megjelent a lista azokról, akik a leginkább mozgásban tudják tartani az internet népét. Dancsó Péter meglepő helyen végzett, de nem a lista elején kell keresni.
Lifestyle
Az Apple marketingesei mindig a maximumot igyekeznek kihozni magukból, de arra ők sem voltak felkészülve, hogy ez most rosszul fog elsülni. Sok helyen a kommenteket is letiltották.
Sztárok
A jordán királyi családban elképesztő gének öröklődnek, ami nem is csoda, hiszen Ránija külsejét látva talán senki sem gondolkodik el azon, hogy a királyi párnak vajon hogy sikerült két sármos...