Új trendek a gyerekszobában

A Micimackós, Kishableányos és különböző mesefigurás gyerekszobák korszaka lejárt. Új trendek hódítanak gyerekszoba fronton, melyek kreativitásra ösztönzik a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Színek és formák

A rózsaszín a lány, a kék a fiú színelmélet felborulni látszik, egyre nagyobb divat a fehér gyerekszoba, melyet különböző mintákkal és színekkel dobnak fel a kreatív szülők. A pöttyök, csillagok, felhők és csíkok hangulatossá teszik a gyerekszoba falait. Ha igazán egyedi akarsz lenni, válassz a mintákhoz hasonló takarókat, párnákat és textíliákat.

Az elmaradhatatlan játékok

Az újgenerációs gyerekszobákban gyakran megtalálhatunk olyan elemeket, amelyek eddig nem voltak elterjedve. Az én gyerekkoromban eszünkbe se jutott volna betenni egy hintát a szoba közepére vagy egy sátrat a sarokba. Pedig milyen jó móka lehet a kicsiknek a sátor kuckójában játszani, vagy amikor kint esik az eső, bevonulni a szobába hintázni.

Fotók: mackapar, etsy.com, thebooandtheboy.com

Oldalak

Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.