Fashion&Beauty

3 tündéri hajpánt a kiegészítők szerelmeseinek

Nem csak ékszerekkel díszíthetjük külsőnket, de akár a hajunkat is pompába öltöztethetjük, például egy bájos hajpánttal. Most 3 csodás darabot mutatunk be, melyet pár egyszerű lépéssel otthon is elkészíthetünk.

Virágba borulva

Ehhez a gyönyörű, nőies darabhoz szükségünk lesz egy széles alapú hajpántra, valamilyen finom anyagra ízlés szerint, egy kis filcanyagra, ollóra és egy erős szövetragasztóra. A választott selyem vagy csipke anyagból virágokat kell kivágnunk, ezért nagy segítség lehet, ha egy kartonpapírból először sablont készítünk. A már kiszabdalt virágokat kétszer félbehajtjuk és néhány öltéssel egy kisméretű filcalap széléhez rögzítjük. Tetszőleges mennyiségű rózsát készíthetünk, melyeket a szövetragasztóval a hajpánthoz rögzítünk. Garantáltan magára vonzza a tekinteteket!

Fotó: adorbymelissa.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Netflix segít formába lendülni, de egy magyar film is óriási sikert könyvelhet el magának, mivel ismét a dobogóra került!
Sztárok
Nagy árat fizetett a világsikerért minden idők egyik legnépszerűbb együttese, az ABBA: a svéd formáció tagjai nemrég egy dokumentumfilmben meséltek arról, milyen nehézségekkel kellett megküzdeniük.
Lifestyle
A különböző vitaminok az élet bizonyos szakaszaiban kulcsfontosságúak.