Fashion&Beauty

6 meglepő trükk - Erre is jó a körömlakk!

Mindig érdemes magunknál tartani egy kis üvegcse lakkot, hisz nem csak a körmeink őre lehet egy lakk, de ezt a szépítőszert még egy tucatnyi másik helyzetben is bevethetjük. Íme 6 szuper ötlet!

Hajcsatra és harisnyára

A régi, megunt hajcsatokat is feldobhatjuk, ha egy réteg színes és egy réteg csillámos lakkal átfutunk rajtuk. A drágább hullámcsat helyett vegyük meg a legolcsóbb verziót, majd otthon dobjuk kicsit fel. Az átlátszó lakk nem csak a manikűrt mentheti meg, de a felszaladó szemeket is megfékezhetjük, ha a szakadást lekezeljük egy kis lakkal.

Átfestésre és jelölésre is jó

Ha egy tucatnyi lakkod van, akkor jó megoldás lehet, ha egy picit teszel a színből a kupakra, hogy a rendszerezés után már egyből lásd, hogy melyik lakk hol van. A régi fülbevalókat, gyűrűket, nyakláncokat és medálokat is át- vagy újraszínezhetjük egy vidám árnyalatban pompázó lakkal.

Fotók: cosmopolitan.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A napokban ünnepelte 20. születésnapját a hazai és nemzetközi retrosztárokat hazánkban képviselő Marschall Entertainment. A jeles eseményen a sztárvendégek között volt többek között Gájer Bálint is,...
Lifestyle
Az Oroszlánnal olyan csodálatos dolog történik, ami mély benyomást tesz rá. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Kos végre pontot tehet egy régi problémára vagy konfliktusra. Heti horoszkóp.