Fergeteges buli a Beach Clubon!

Ha nyár, akkor Balaton, ha Balaton, akkor pedig irány Siófok! Hatalmas party-val várja a siófoki Beach Club a magyar tenger szerelmeseit július első hétvégéjén, az exkluzív SkyBar terasz ugyanis egy felejthetetlen bulival nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt! (x)

Irány a Beach Club!

Július 5-én változatos programokkal és fergeteges partyhangulattal várja a kikapcsolódni vágyókat a siófoki Beach Club. Este 22 órai kezdéssel ugyanis hatalmas nyitóbulival készül a SkyBar terasz, melyet full extrás környezetben, profi kiszolgálással együtt élvezhetnek a vendégek.

A SkyBar Sun terace sokak kedvencévé válhat az idén, hiszen azon kívül, hogy gyönyörű panoráma kilátást nyújt a Balatonra, külön bejárattal, mosdókkal, és tusolóval is rendelkezik. Ám ha mindez még nem lenne elég, a mediterrán ételeket és különleges koktélokat is kínáló bárpultnál egész biztosan mindenki megtalálja a számításait, a baldachinos ágyak és a közvetlen lejárat a medencéhez pedig már csak hab a tortán.

Bulizz egy nagyot a barátaiddal!

SkyBar Opening Party
Időpont: 2014.07.05 22:00
Helyszín: Siófok, Borsodi Beach Club

További információkért kattints ide:

facebook.com/BeachClubSiofok
beach-club.eu

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.