Top 5 családi nyaralás külföldön

A Balaton után most valami izgalmasabb nyaralásra vágysz, ahova a gyerkőcöket is magaddal vinnéd? Összegyűjtöttünk 5 olyan külföldi desztinációt, ahol biztosan nem fogsz unatkozni. Ha egy életre szóló élményre vágysz és megteheted, látogass el ezekre a távoli helyekre!

Catskills, New York

Mondd neked a Bear Grylls név valamit? Ő az a férfi, akinek a Discovery Chanel-ön arról szól a műsora, hogyan küzd meg a természettel. Grylls-nek hat túlélő kalandparkja van az Egyesült Államokban, köztük Catskills-ben is. Ebben a parkban felfedezheted magadban a vadembert. Miközben kötelekre kapaszkodsz fel, és hegyeket mászol meg, rájöhetsz, hogy mennyire stabil az erőnléted.

Fotó: express.co.uk

Oldalak

Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.