Fashion&Beauty

Dögös bikinik és trópusi hangulat Jessica Hart új fotóin

Most, hogy végre itt a nyár és a nap is süt, nem árt egy kis álmodozás a trópusi hangulatú vakációról. Íme Jessica Hart legújabb fotósorozata, mely garantáltan meghozza a kedvünket a strandoláshoz!

Egy igazi nyári kiadvány

A szépséges modell nem csak a Victoria's Secret kifutóján és a Sports Illustrated Swimsuit címlapján tud domborítani, de most a Net-a-Porter nyomtatott kiadványában, a The Edit nevű lapban is feltűnik az ausztrál szépség.

Pihenés és Gucci

A Chris Colls által fotózott képeket a Karib-térségben készítették, így Jessica saját bevallása szerint kifejezetten élvezte a munkát és egy kis pihenésre és minivakációra is maradt ideje. A fülledt hangulatú fotókon amúgy a modell az Eres, a Chloe és a Gucci nyári kollekciójának darabjait viseli.

Ha szerinted is dögösek a képek, nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket!

Nézd meg ezt is: Palvin Barbi a konyhában is szexi - Katt ide!

Fotók: fashiongonerogue.com; Leadkép: hdw.eweb4.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár Katalin hogylétéről március óta szinte semmit sem hallani, a brit királyi család rajongóinak kedélyét pár napja egy fotó borzolta fel: sokan a kép miatt következtetnek arra, hogy a hercegné...
Lifestyle
Ha neked is egy életre eleged van abból, hogy a galambok és a többi madár a kertedbe vagy épp a teraszra piszkít, esetleg teljesen tönkreteszik a repülő betolakodók a veteményest, akkor van egy jó...
Sztárok
A 45 éves Kourtney Kardashian gyakran sokkolja a világot a bizarr szépségtrendjeivel és hajmeresztő gyereknevelési szokásaival. Legújabb húzásával ismét sikerült meglepnie rajongótáborát.