Ezt üzenik Neked a csillagok - Asztrológiai előrejelzés május végéig

Legnagyobb megkönnyebbülésünkre a május 19-én a Mars abbahagyta hátráló mozgását, így a mi ügyeink is kimozdulnak a holtpontról. Rohamos javulásra persze korai lenne számítani: a tettek, önérvényesítés harcias planétája köztudottan nem érzi magát valami jól a Mérlegben.

Új lendület

Ennek hatását különösen április folyamán, május első heteiben tapasztalhattuk meg, amikor is egy rendkívül robbanékony formációt, úgynevezett nagy keresztet alkotott az Uránusszal, Plútóval, Jupiterrel. Ezek a bolygóhatások annak idején egyfelől lelassították ügyeinket, másfelől azonban egy sor váratlan esemény, saját magunk és környezetünk különös viselkedése megnehezített mindenfajta, hosszabb távú tervezést.

A változásokat főleg azok érezték, akiknek Napja, személyi bolygói vagy aszcendense a Kos, Mérleg, Rák és Bak kardinális jegyekben állt, de természetesen mások sem vonhatták ki magukat e hosszú távon is nagy átalakulásokat kikényszerítő bolygóhatások alól. (Arra, hogy kinél hogyan nyilvánultak meg ezek a folyamatok és milyen irányokban keresse a megoldást, csak egy személyes horoszkópelemzés adhat választ) A társas kapcsolatok, társulások, a szakmával, hivatással, anyagiakkal kapcsolatos témák ilyen vagy olyan formában valószínűleg minden jegy képviselőjénél előtérbe kerültek.

A fentebbi formációkkal kombinálódva a múlt hét Mars-Vénusz szembenállása tovább korbácsolta a kedélyeket: könnyűszerrel bonyolódhattunk olyan harcokba, melyek egyik felet sem kecsegtetik valódi győzelemmel, a már hónapok óta holtponton veszteglő, se veled sem nélküled kapcsolatokban újra felizzott a feszültség, elhamarkodott döntések, kisebb- nagyobb anyagi veszteségek, érzelmi hullámvasutazás jellemezték ezeket a napokat. Mint tudjuk, nemcsak idebent, hanem a külvilágban is viharok dúltak, az időjárás szeszélyei komoly károkat okoztak világszerte.

E hét elején azonban a dolgok új lendületet kaphatnak. Ha eddig nem volt logikus magyarázat, miért nem érkezik semmilyen visszajelzés az elküldött levelekre, miért rekedtek meg ügyeink a bürokrácia útvesztőiben, mostantól egyre gyakrabban csörren meg a telefon, szállingózni kezdenek a válasz- emailek, akivel már hetek óta szeretnénk beszélni épp visszaérkezett a szabadságáról, rég nem látott ismerősökbe botlunk.

Fotó: freecodeproject.blogspot.com

Oldalak

Lifestyle
A különböző vitaminok az élet bizonyos szakaszaiban kulcsfontosságúak.
Lifestyle
A penész sok háztartásban problémát jelent, kevesen tudják csak viszont, hogy már néhány rendkívül hasznos növénnyel is kiirthatjuk otthonunkból.
Sztárok
Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe...