A sztárvilág legbrutálisabb gyilkosságai

Azt hisszük, hogy a sztárok sérthetetlenek, aztán megtörténik a tragédia, és rájövünk, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint mi. A következő összeállításban bemutatunk hat sztárt, akit brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg.

Monica Spear

Az 1984-ben született modell 2004-ben nyerte el a "Miss Venezuela" címet, majd a következő évi "Miss Universe"-en negyedik helyezést ért el. Ezután a nagyközönség színésznőként is megismerhette őt, és a floridai "Telemundo" sztárja lett. A tragédia napján, 2014 januárjában hazalátogatott férjével és kislányával Venezuelába, ahol hétfőn este a partvidékén, a Puerto Cabellóból Valenciába vezető főúton rablógyilkosság áldozatai lettek. A színésznő és férje azonnal meghaltak. Kislányukat lábon lőtték, és szerencsére túlélte a támadást.

Fotó: lapatilla.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...
Egészség
Rengeteg rémisztő történetről lehet hallani a szívrohamokról és annak igencsak meglepő, kevesek által ismert tüneteiről. Akad közül egy, melyről egészen biztos, hogy eddig még te sem hallottál.
Lifestyle