Kásás Tamás kötényre cseréli az úszónadrágot

A sármos, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó új fába vágja a fejszéjét! A budapesti vízilabda EB nagykövete ugyanis hamarosan egy olasz éttermet nyit.

"Új életem van"

Kásás korábban a „Blikk”-nek nyilatkozott sportolói terveiről, melyekből kiderül, hogy a jövőben nem igen láthatjuk a medence mellett: „Másfél éve semmi sem köt a medencéhez, ami most jó így. Nem tervezem, hogy edzőként dolgozzam a jövőben. Új életem van, most azt mondom, hogy csak szurkolóként maradok a sportág mellett.”

Új életéhez pedig hozzátartozik az étterem is, és ahhoz, hogy bírja az új vállalkozással kapcsolatos pörgést bizony nagy kávéfogyasztónak is mondható. Mint mondta, természetesen a saját éttermében is lesz majd kávé-sarok, hiszen ő maga is minden nap egy erős feketével kezdi a napot, és napközben is szívesen fogyaszt egy-két espressot. Többek közt éppen ezért vállalta el a nemrégiben érkezett felkérést is, hogy a magyar kávémárka, a Bravos arca legyen. A Bravos reklámfilmjében ezúttal nem a vízben, hanem bevásárlás közben láthatjuk a sportolót, ahol egy átlag vásárlóként jelenik meg a reklámban és egy ártatlan konfliktusban köti össze a Bravos kávé a szereplőket. „Nagyon ritkán vállalok el hasonló reklámos felkérést, de most kivételt tettem, mert egy magyar márkáról van szó, ami hosszú évek óta a megbízhatóságot és a minőséget képviseli a piacon, helytáll a nemzetközi márkák mellett.”- nyilatkozta az együttműködés kapcsán az olimpikon.

Ha te is szereted a kávét, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Oldalak

Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...