Fashion&Beauty

Megérkezett Rita Ora sminkkollekciója

A Rimmel még ősszel jelentette be, hogy legújabb kollekcióját Rita Ora fogja tervezni, hisz a popikon tökéletesen passzol a márka színes és kissé vadóc stílusához.

Kate és Rita

Kate Moss után Rita Orán volt a sor, hogy megmutassa, mit is tud, ha a legújabb sminktrendekről van a szó. Az extrém stílusáról is ismert énekesnő a merész színekre és a pop-artra helyezte a hangsúlyt, ami a csomagolásokon is meglátszik.

A londoni csajoknak

,,Elképesztően szórakoztató volt a Rimmel csapatával való munka. Rengeteg dologból igyekeztem inspirációt meríteni, volt olyan, hogy egy utcán látott szín, egy ruha vagy egy dal ihletett meg. Igyekeztem, hogy a kollekció darabjai stílusosak, de merészek legyenek és mindenek előtt igazán passzoljanak a londoni lányokhoz." - nyilatkozta az énekesnő a brit Vogue újságírójának.

Március 19-én jön az új kollekció

Egyenlőre 17 kozmetikum vált publikussá, így azt már tudhatjuk, hogy 12 új, élénk árnyalatú 60 Seconds körömlakk kerül a piacra, illetve a Lasting Finish Colour Rush Balm ajakszínezők közé is bekerül 5 új szín. A Rita Ora által tervezett sminkkollekció darabjai a tervek szerint március 19-én debütálnak világszerte.

Fotók: vogue.co.uk

A 12 legszebb fémes hatású körömlakk

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg másokkal is, vagy nyomj egy lájkot!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.