Jógázz ingyen - Most már nincs kibúvó a sport elől

Fúj a szél, süt a nap, nincs pénz, fáradtság van, kevés az idő, sok a munka… - csak néhány, a rendszeres testmozgást meghiúsító indokok közül. Most viszont olyan lehetőségeket mutatunk, melyek segítségével, végre tényleg búcsút inthetsz a kifogásoknak.

Lépj ki a komfortzónádból!

Egy edzőtermi bérlet ára jobb helyeken akár 10-20 ezer forintot is kóstál, érthető, ha vonakodsz attól, hogy megvedd a havi bérletet. Emellett nyilvánvaló, hogy amikor a munkából hazaérve, fáradtan zuhansz a kanapéra, nem biztos, hogy egy 60 perces izzasztó, kardió edzésről álmodozol.

Az már viszont aligha hiteles magyarázat a sportkerülésre, ha az időjárásra vagy a közérzetedre hivatkozol. Valamikor véget kell vetni az állandó kibúvóknak, különben tényleg egész életedben csak tervezni fogod a holnapot, nem pedig megvalósítani. Annak pedig mi értelme?

Ma van az a holnap, amit tegnap terveztél

Nem kell fejest ugranod a közepébe, és magadra erőltetned a drága és fárasztó sportokat, ha csak a lelkiismereted rossz, de semmi kedved belevágni. Kezdd el valami könnyedebb mozgásformával, mellyel lassan, de biztosan szoktathatod hozzá magad a rendszeres mozgáshoz. Egyszer (vagy többször) már biztosan te is eltervezted, hogy kipróbálod a jógát… Ugye így van? Ne halogasd tovább! Íme, három szuper lehetőség, amiért még fizetned sem kell!

Fotó: Pinterest

Oldalak

Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.