Fashion&Beauty

Púderszínek és selymes csillogás az ADEAM kollekciójában

Az ADEAM tervezőjét, Hanako Maedánát a japán cseresznyefák virágzása ihlette meg legújabb, 2014-es tavaszi-nyári kollekciója megtervezésekor.

Cseresznye és sötétkék

A főként lágy pasztellszínekre építő kollekciót a finom anyagkezelés, a kivágások, a dekoltázsok és a lyukasztások teszik izgalmasabbá, de az anyagválasztás sem mindennapi, hisz a selyem, a bőr és a matt hatású pamutok is feltűnnek a tavaszi ruhákon. A cseresznyefák virágát utánozó darabokat sötét kékekkel és szürkékkel kívánta kissé ellensúlyozni a tervező.

Fotók: style.com

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg másokkal is, vagy nyomj egy lájkot!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.