Boldog Hálaadást! - Mutatós dekorációk

Amerikában ma van a Hálaadás napja, ami egyben a karácsonyi szezon kezdetét is jelzi a tengerentúlon. Lássunk pár mutatós dekorációt ebből az alkalomból!

Adjunk hálát!

A hálaadás lényege, hogy a hagyományok szerint az őszi betakarítások után hálát adnak a termésért Istennek. Az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepén összegyűlnek a családtagok és egy pulykasültes vacsora mellett hálát adnak az év pozitív történéseiért is. Igaz hazánkban ez nem ismert ünnep, mégis a csodaszép dekorációkból remek trükköket és számos inspiráló megoldást leshetünk el a karácsonyi szezonra is. Az ágakra felaggatott jókívánságok, ültetőkártyák vagy képeslapok jól mutathatnak a hatalmas étkezőasztalok közepén is, amiket akár mutatós terméstálakkal is feldobhatunk.

Minden jó

A színpompás hálaadásnapi asztalokon ilyenkor nem csak a sütőtöktorta, a sült pulyka és az áfonyaszósz állandó szereplő, de a mutatós dekorációk is előtérbe kerülnek. Az utolsó őszi virágok, a színes falevelek, a dísztökök ilyenkor mind az ünnepi asztalt díszítik.

Fotók: trendzone.com

Oldalak

Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...