Relaxálj függőkádban - Egy luxusfürdőszoba kötelező eleme

A Splinter Work által tervezett elképesztően gyönyörű Vessel függőkád bármelyik fürdőszobát luxusfürdőszobává varázsolja!

Fekete színe elegáns megjelenést kölcsönöz a kádnak, de rendelésre vörös, kék, sárga, rózsaszín, bronz és ezüst színekben is kapható. Külseje megfelel a modern dizájnnak, vékony csap és alig látható lefolyó tartozik hozzá. Tervezői a takarékosságra is gondoltak, hiszen annak ellenére, hogy 2,7 méterével hosszabb, mint egy átlagos kád, görbületének köszönhetően csak annyi vízet használunk el, amennyiben kényelmesen el lehet merülni.

Íme néhány kép, erről a "lebegő" luxuskádról!

Ezt is ajánljuk: Ilyen díszt vegyél a karácsonyfádra - Még a Mikulásnak is tátva fog maradni a szája

Fotók: freshpalace.com, splinterworks.co.uk, fastlanemag.com, justluxe.com, splinterworks.co.uk

Oldalak

Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.