Segítség a leszokáshoz! Néhány tipp a dohányzás utáni vágy legyőzéséhez

Összegyűjtöttünk néhány eljárást, azok számára, akik szeretnének leszokni a dohányzásról. Ne felejtsük, ezek a kezelések csak segítséget jelentenek a megvonási tünetek enyhítésében, a stressz oldásában, de a fejünkben megszületett elhatározást nem helyettesítik!

Országos hálózat

Az ország minden régiójában működik dohányzásról való leszokást segítő centrum, ahol az elhatározásunkat több szakember támogatásával vihetjük végbe.

Nikotinpótló kezelés

A különböző nikotintapaszok, nikotinrágók célja, hogy nikotint juttassanak a szervezetünkbe, hogy a megvonási tünetek ne tegyék tönkre célunkat. Az ilyen típusú megoldással, először magáról a dohányzásról, a mozdulatról szokunk le és csak azt követően, a nikotin mennyiségének folyamatos csökkentésével, mondunk le a nikotinról.

Akupunktúra

Az akupunktúra során testünk bizonyos pontjait stimulálják, ezzel a megvonási tünetek csökkentését segítik, valamint oldják a szervezetünkben felgyülemlett feszültséget.

Biorezonancia

A biorezonanciás kezelés során inverz hullámokat juttatnak a szervezetünkbe, amelyek leszorítják a nikotint a különböző kötőhelyekről. A nikotin így a tüdőbe és a májba kerül, ahol néhány hét alatt lebomlik. Ezzel az eljárással törlik a szervezet „memóriájából” a nikotint, így a kezelést követően nem fogunk késztetést érezni arra, hogy rágyújtsunk.

Hipnózis

A hipnózis során a leszokni vágyó akaraterejét erősítik, a cigaretta utáni sóvárgást igyekeznek csökkenteni.

Képek: 10steps.sg

Oldalak

Lifestyle
A penész sok háztartásban problémát jelent, kevesen tudják csak viszont, hogy már néhány rendkívül hasznos növénnyel is kiirthatjuk otthonunkból.
Sztárok
Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe...
Lifestyle
A legfrissebb kutatások új reményt hoznak az alvászavarokkal küzdők számára, egy eddig ismeretlen természetes megoldás formájában, melyhez mindössze egyetlen gyümölcsre lesz szükséged.