Világszínvonal és mennyei ízek - Michelin-csillagos éttermek Budapesten

Unod már a hagyományos, kockás terítős éttermeket és az unalmas ízeket? Kipróbálnál a pasiddal vagy barátnőiddel egy igazi luxus éttermet? Nem kell messzire menned, hiszen már Budapesten is válogathatsz a Michelin csillagos éttermek közül.

Costes

2010-ben a Costes étterem kapta meg az első Michelin-csillagot Magyarországon. Ezzel a magyar főváros is felkerült az étteremkalauz gasztronómiai térképére. Nem okoz nagy meglepetést, hogy ezt a gasztronómiai fellegvárat az "étterem utcának" kikiáltott Ráday utcában találhatjuk meg.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Amint belépünk a tökéletesen elegáns étterembe, nem látunk mást, csak csillogást, persze kifinomult stílusban. A konyhát egy fiatal portugál séf vezeti, aki jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik és a szakma legjobbjaitól tanulta a konyhaművészetet. Az étlap folyamatosan változik, így akármikor is látogatunk ebbe a világszínvonalú étterembe, mindig újabb és újabb ízeket próbálhatunk ki. A borválaszték is kiemelkedő, hiszen háromszáz különböző fajta bor található meg az itallapon. A kávészínek megannyi árnyalatival, ezüsttel, porcelánnal és kristálykészlettel díszített étteremben úgy érezhetjük magunkat, mint egy igazi világhírű luxus étteremben.

Oldalak

Lifestyle
A született háziasszonyok rengeteg praktikát és trükköt bevetnek a konyhában, hogy még a legegyszerűbb fogásból is a maximumot hozhassák ki. De gondoltad volna, hogy egyetlen esszenciális lépésben...
Lifestyle
Kiszúrni a hűtlenséget elképesztően nehéz feladat, egy új kutatás szerint viszont néhány szakmát végző férfi bizony hajlamosabb lehet rá, mint mások.
Fashion&Beauty
Függetlenül attól, hogy szilárdan hiszel a 10 lépéses koreai bőrápolási rutinodban, vagy éppen az egyszerűség híve vagy, van egy új összetevő, amit valószínűleg még sosem próbáltál: a szénsavas víz.