Fashion&Beauty

Mellműtéten átesett nőknek tervezett fehérneműt a világmárka

Mellműtéten átesett nőket céloz meg legújabb kollekciójával az ismert, fehérneműket forgalmazó márka. A speciális darabok már hazánkban is kaphatóak.

Speciális darabok

Mellműtéten átesett nőknek készített melltartókat a women’secret. Az új termékeket a barcelonai Dexeus Nőgyógyászati Klinikával együttműködve alkotta meg a márka.

Budapesten is kaphatóak már

A mellműtéten átesett nőknek speciális fehérneműre van szükségük. Ráadásul a műtét utáni időszak lelkileg is megterhelő. A woman’secret azzal szeretné segíteni a felépülést, hogy kifejezetten az ő igényeiknek megfelelően készített melltartókat, amik megfelelőek orvosilag és csinosak, nőiesek is.

Az új termékek jelenleg négy budapesti women’secret üzletben, a Mammut, a WestEnd, az Aréna és az Árkád üzletházakban szerezhetőek be.

Miben más?

A műtéten átesett nőknek készült melltartók kialakítása stabilabb, jobban tart és több helyen állítható. Vastagabb pántokkal rendelkezik, mint egy átlagos darab és még számos egyéb kitételnek felel meg.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az orvosi szempontok érvényesülését a barcelonai Dexeus Nőgyógyászati Klinika biztosította. A márka nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy kényelmes, puha anyagokkal dolgozzon, és több fazonnal, számos alkalomnak megfelelhessenek a fehérneműk. Készült tiszta pamut, mindennapi használatra, valamint csipkés, nőiesebb darabok is különlegesebb alkalmakra. Az új modellek bár speciális igények szerint lettek kialakítva, bárki viselheti őket.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.