Bed&Love

Minden ötödik magyar pasi megcsalja a barátnőjét - Így szexelnek a magyarok

Minden nép, minden nemzet máshogy viselkedik és cselekszik, és ezek a különbségek a szexualitásra is kiterjednek. Köztudott például, hogy az olaszok igazi vad macsók a szexben is, a japánok és a kínaiak pedig már fiatalon felsőfokúra fejlesztik erotikus tudásukat. A világ szexuális szokásait már bemutattuk, de most jöjjenek a magyar pasik! Vajon ők milyenek az ágyban?

Mennyi ideig tart a szex?

A Durex tanulmánya szerint a magyar férfiak Európa-szerte az élbolyba tartoznak, ha az aktus hosszáról van szó. Egy átlagos magyar pasinál ugyanis 15 percig tart az előjáték, majd pedig 20 percig maga a szex. A szakértők szerint ez pont ideális, hiszen ennyi idő általában megfelelő és elég mindkét fél számára. Bár a férfiaknak 5-10 perc előjáték is elég lenne – sőt, akár kevesebb -, de barátnőjük kedvéért, és a saját élvezetükért is szívesen elhúzzák a bemelegítést. Angliában 16 perc, Spanyolországban 15, Franciaországban 14 percig tart egy szeretkezés. Olaszország és Görögország azonban megelőz minket, hiszen előbbinél 22,4 perc, utóbbinál pedig 22,3 perc a szex időtartama. A világ többi részén viszont az aktusok hossza 6-8 perc között van, úgyhogy mi igazán büszkék lehetünk a mi pasijainkra!

Odaadó szeretők

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Egy felmérés szerint a magyar nők nagyon elégedettek a férfiakkal, ha szexről van szó. A magyar nők 80%-a, és a magyar férfiak 70%-a szerint a szexualitás érzelmi vonatkozásai sokkal fontosabban a nőknek. A hölgyek 92%-a pedig azt nyilatkozta, hogy a szeretkezés sokkal közelebb hozta őt párjához érzelmileg.
A magyar nők 91%-a szerint a magyar pasik nagyon is odaadóak az intim percekben. Sőt, a kényeztetésben is az elsők között vagyunk, hiszen a nők 89%-a szerint párja tudja, mit és hogyan csináljon az ágyban.

Megcsalásban az élen

Sajnos nem csak a szeretkezés hosszúságában, hanem a megcsalások számában is az élen járnak a magyar pasik. A kutatások szerint ugyanis minden ötödik pasi megcsalja párát, sőt mi több, néha nem is egy nővel. Ez valószínűleg azért van így, mert a szexet és a szerelmet teljesen különválasztják, szeretőjük iránt tehát nem éreznek semmit, csak testi vonzódást. Ezt pedig sokszor büszkén be is vallják. A magyar férfiak 20 százaléka azt nyilatkozta egy névtelen felmérésben, hogy megcsalja kedvesét, így a hűtlenségben lekörözzük a spanyolokat, az olaszokat, a franciákat és a briteket is.

Ez az arány mellesleg a csalfa magyar nők kétszerese. És ha mindez nem lenne elég, az is kiderült, hogy a férfiak rosszabbul viselik, ha szerelmük másik férfi karjaiban keres boldog pillanatokat. A megcsalás a magyar pasik szemében kész katasztrófa, maga a megaláztatás. Hát ezek után igazodjunk ki a férfiakon…

Oldalak