Íme, Beyoncé legdurvább sztárallűrjei

Jay-Z felesége jelenleg a „Mrs. Carter Show” nevű világkörüli turnéján van, melynek plakátjain királynőként van ábrázolva. Eleinte ez ötletesnek tűnt, de most egyre inkább azt a látszatot kelti, hogy az énekesnő valóban annak képzeli magát.

Titánium szívószálak...

Beyoncé világkörüli turnéja elérkezett nagy-britanniai állomására, melyre mindössze három perc alatt elkeltek a jegyek. Egy brit újság pedig kapva kapott az alkalmon és egy bennfentes információi alapján nyilvánosságra hozta Beyoncé extra kéréseit, pontosabban sztárallűrjeit, melyekkel az őrületbe kergeti a szervezőket.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A Daily Star értesülései szerint az énekesnő titánból készült szívószálakat kért, melyekkel valamilyen lúgos keveréket fogyaszt. A gyorséttermi ételek tiltólistán vannak, helyette mandulát és zabkekszet tálalnak fel, de szigorúan üvegtányérokon. A csapat összes tagjának pamutból készült ruhákat kell hordaniuk. Az öltözőt fehérre kell kifesteni, de ez mind még semmi! Beyoncé még azt is megszabja, hogy milyen színű legyen a wc-papír! A világhírű énekesnő ugyanis csak piros toalettpapírt hajlandó használni.

A bennfentes továbbá elárulta, hogy minden kívánságának teljesülnie kell, nincs kivétel: „Világos utasításokat ad és nagyon komolyan veszi ezeket. Elvárja, hogy mindenki pontosan kövesse az előírásokat.”

Beyoncé szerint ezek természetesen teljesen normális és elfogadható kérések.

Fotók: pookiethedestroyer.com; digitalspy.com

Oldalak

Lifestyle
Idén nyáron felejtsd el a hagyományos fröccsöket és próbáld ki helyette ezt az egyszerű és frissítő, pezsgőkoktélt.
Fashion&Beauty
Sokan hajlamosak vagyunk elképesztő összegeket kifizetni egy-egy szépségápolási termékért, miközben a valódi csodaszerek gyakran bizony a konyhapolcunkon lapulnak.
Lifestyle
Te is arra vágysz, hogy a rózsabokrok tele legyenek színes virágokkal, és mesés illatot árasszanak az egész kertben? Akkor semmiféleképpen se dobd ki ezt a konyhai hulladékot, ugyanis csodákat művel...