Emma Watsont viaszba öntötték

Hatalmas megtiszteltetés érte a 22 éves Emma Watsont, akivel mostantól mindenki találkozhat a londoni Madam Tussaud panoptikumban.

A Harry Potter sztárja 22 évesen elérte azt, amiről sok színész még csak álmodik. Emma Watsont ugyanis viaszba öntötték, és mostantól bárki megcsodálhatja a Madam Tussaud-ban. A fiatal színésznőt olyan hírességek veszik körbe, mint Rihanna, Madonna, Lady Gaga, Kate Winslet, George Clooney, Leonardo DiCaprio, Barack Obama, a királynő, Kate Middleton, Vilmos herceg stb.

Emma Watson képmása, lábait keresztezve egy kanapén foglal helyet. Haja kontyba van fogva és egy csodálatos Elie Saab ruhát visel, melynek a mesés hátkivágása az igazi különlegessége. Emma még 2011 decemberében viselte ezt a ruhát egy Hong Kong-i vörös szőnyeges eseményen (bal kép - szerk.). A divatház a következőt nyilatkozta: „Megtisztelve érezzük magunkat, hogy minket kértek fel Emma viaszfigurájának az öltöztetésére. A ruha hímzett tüllből készült. Biztosra akartunk menni, hogy a ruha tökéletesen áll majd a bábun. Büszkék vagyunk a végeredményre.”

Azt, hogy Emma Watson bekerült a londoni panoptikumba, leginkább rajongóinak köszönheti, akik már régóta zaklatták a vezetőséget, hogy kedvenc színésznőjükről is készüljön egy viaszbábú. A Madame Tussaud szóvivője a következőt nyilatkozta a Vogue-nak: „Emma már egy jó ideje az egyik leginkább kért viaszbábú.”

A rajongók kívánsága pedig végre teljesült.

Fotók: muselive.com; digitalspy.com; people.com

Oldalak

Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.