Fashion&Beauty

Fehér minden mennyiségben

A színek kavalkádját megtöri a fehér térhódítása. A minden árnyalattal, minden alkalomra tökéletes darabok idén nem hiányozhatnak egyetlen összeállításból sem.

Farmerral
A fehér elegáns megjelenést kölcsönöz, de egy farmerral párosítva lazíthatsz ezen, így könnyed utcai viseletet kapsz. A klasszikus szín egy fiús farmerral és egy csipkeszoknyával is úgyanolyan mutatós.

Bármilyen színnel és mintával
A tarka mintákkal és az erős színekkel is tökéletesen passzol a fehér, így bármivel párosíthatod, ezáltal hangsúlyosabbá teheted a társított ruhadarabot.

Fehéret fehérrel
Megengedett egy teljesen fehér szett is. Amennyiben túlságosan színtelennek éreznéd magad, feldobhatod egy fekete kiegészítővel, hiszen egy ilyen összeállítást sosem tudsz elrontani, a monokróm amúgy is a 2013-as év egyik kedvence.

Fotók: Pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...