Fashion&Beauty

Cseréld le a kabátodat kardigánra!

Igaz, hogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, mégsem szabad megfeledkezni a hidegebb reggelekről. Ilyenkor tökéletes választás lehet egy meleg, kötött kabát vagy kardigán, ami melegen tart a hűvösebb napokon is.

Azoknak, akik már kicsit unalmasnak találják a téli kabátjukat, s azon gondolkodnak, hogy egy időre szögre akasztják azt, de a reggeli fagyok visszatartják őket ebben; remek megoldás lehet egy kötött kabát vagy kardigán, hisz amellett hogy melegen tart a hűvösebb reggeleken, még kényelmes és igazán trendi is.

A praktikus darab
Ha kardigán, akkor sokaknak elsőként a kissé idejét múlt, úgynevezett „nagymama-nagypapa” pulóverek jutnak az eszébe. Igaz, hogy a vastag ruhadarabokkal kapcsolatban nem mindenkinek a divatos vagy éppen a szexis jelző ugrik be, s inkább a kényelem címkével párosítja; mégis az utóbbi években a fast fashion divatházak bebizonyították, hogy ezekben a pihe-puha darabokban is érezhetjük magunkat igazi bombázónak.

Dobd fel egy övvel!
Ha továbbra is kétségek gyötörnek minket azzal kapcsolatban, hogy egy kötött pulóver hiába tart melegen egy-egy hűvösebb napon, mégis sokkal teltebbnek mutat; egy övvel könnyen karcsúbb alakot varázsolhatunk magunknak. Természetesen érdemes odafigyelni az adott kardigán fazonjára és színére is, de a deréknál megkötött barna övek számítanak az igazi „jolly jokernek” a karcsúsítás terén.

A bohém
Azoknak, aki kicsit bevállalósabbnak érzik magukat vagy csak valamilyen újításon gondolkoznak, a bohém stílusú kardigánokat ajánljuk. A stílus sajátosságához hűen rengeteg színes és különböző mintával díszített darabon kívül a különböző fazonok széles skálája is segítségünkre van abban, hogy kiválasszuk a hozzánk leginkább passzoló ruhát.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...
Sztárok
A televíziós munkák most nem jöttek be Curtis számára, de legalább többet tud foglalkozni a zenéléssel. Ismét Király Viktorral állt össze, hogy berobbantsák a fesztiválbombát.
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.